Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Invitér dine medlemmer til din organisation på iAlbertslund

(Dine medlemmer kan også selv søge medlemskab af din organisation på iAlbertslund – Se vejledningen Medlem - Bliv medlem af en organisation).

Du skal være administrator af denne organisation på iAlbertslund, før du kan invitere medlemmer til denne organisation på iAlbertslund.

I menuen til venstre skal du klikke på menupunktet "Tilføj medlemmer" under denne organisation og under "Administration":Hvis du ikke har menupunktet ”Administration” under din organisation, er du ikke er administrator for din organisation. For at blive administrator skal du kontakte en af de nuværende administratorer for din organisation og bede vedkommend tilføje dig som administrator. Du finder administratorerne ved at klikke på navnet for din organisation i venstremenuen.


Tilføj medlemmer


Når du har klikket på ”Tilføj medlemmer” kommer følgende side frem:I feltet ”Valgfri besked” kan du skrive den besked, der skal følge med invitationen. Her kan du evt. forklare hvorfor og hvad man inviteres til. Det giver ofte en bedre respons.

Ved klik på ”Vælg modtagere” dukker følgende billede op:Billedet er delt op i 4 faneblade, hvor det typisk er faneblad 3 og 4 man bruger til denne funktion:

1. iAlbertslund netværk: Her vælges brugere, som allerede er oprettet på iAlbertslund.

2. Mine venner: Vælg medlemmer til din organisation blandt dine venner på iAlbertslund.

3. Inviter andre: Her taster du et navn og en emailadresse på den person, du ønsker at invitere.

4. Importer flere: Denne fane benyttes, når du fx har et Excel-ark med en kolonne med navn og en kolonne med emailadresse. Du kan her kopiere dem alle over og sende en invitation til alle på én gang. Se nedenstående illustrationer:På ovenstående billede kopieres de valgte med ”CTRL-C” for kopiér. (Husk det skal være kolonnerne navn og email, der kopieres – og KUN dem).

På faneblad 4 ”Importer flere” stiller man sig i indtastningsfeltet og trykker ”CTRL-V” for indsæt.Klik nu på knappen ”Tilføj” og derefter på ”OK – fortsæt”.

Du kan nu sende invitationerne afsted. Modtagerne skal hver især acceptere den invitation du har udsendt (den kommer ud til deres mailadresse) og når dette er sket, er de medlemmer af din organisation.

 
Delete item?