Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Hjemmeside værktøjer

Som administrator af en organisation, kan du nemt indsætte indhold fra iAlbertslund på hjemmesiden for din organisation.

For at finde koden der skal indsættes på hjemmesiden, skal du ind under din organisation , dernæst "Administration" og vælge "Hjemmeside værktøjer".
Login box


Fanen "login box" har to felter med kode, og to med eksempler.

Ved at indsætte det første felt med kode på din hjemmeside, vil der vises en login box på hjemmesiden, således at medlemmer nemt kan logge ind på iAlbertslund direkte.
Hvis andet felt med kode indsættes på hjemmesiden, vil der vises et link, så brugere nemt kan anmode om at blive medlem af din organisation på iAlbertslund.
Kalender


For at få vist iAlbertslund kalenderen for din organisation på hjemmesiden, indsættes koden på hjemmesiden.

Bemærk: For at kalenderen kan vises, skal din organisation have en en offentlig side på iAlbertslund. Læs hvordan man gør dette i guiden Offentliggør din organisation til Internettet.
Nyheder


Fanen "organisation-nyheder" indeholder koden til at få nyhederne for din organisation vist direkte på hjemmesiden for din organisation, samt iGoogle.

Som standard er nyhedsfeltet 500pixels bredt. Hvis dette ønskes smallere eller bredere indtaste den ønskede bredde i feltet, og der trykkes på knappen "Opdater".
Herefter vil koden ovenfor blive rettet, og kan så nemt kopieres ind på hjemmesiden for din organisation.
Nederst på siden findes koden til et iGoogle link, så ledes at medlemmer nemt kan tilføje nyhederne fra deres organisation til deres iGoogle. 
Delete item?