Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Kom Godt Igang

1. Opret Bruger

For at komme igang med iAlbertslund skal du først oprette en bruger. På forsiden indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.Til sidst trykkes der på knappen Tilmeld.


2. Aktiveringsmail

En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse, og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger, skal du klikke på dette link.Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser.


3. Angiv adgangskode

Når du følger linket vil du komme ind på iAlbertslund, hvor du bliver bedt om at indtaste din ønskede adgangskode.Når adgangskoden er indtastet, og gemt, vil din profil side blive vist.I menuen til venstre har du nu mulighed for enten at oprette en ny organisation, eller søge efter en organisation at blive medlem af.


4. Opret organisation

Hvis du ikke ønsker at oprette en ny organisation, men blive medlem af en allerede eksisterende, spring da videre til punkt 5.

Når du opretter en organisation skal du indtaste informationer og evt. en kort præsentation af din organisation.
Indstillinger: Her kan du vælge forskellige indstillinger for din organisation, fx om den skal være tilgængelig på hele nettet (fx i Google søgning).
Kontaktpersoner: Her tilføjer du den eller de kontaktpersoner din organisation skal have.
Administratorer: Her tilføjer du den eller de administratorer din organisation skal have. Du er selv automatisk administrator.
5. Søg organisation

Når du søger efter en organisation har du mulighed for at filtrere på land, navn og type. Når du har indtastet dine søgekriterier, trykkes der Søg og der vil så blive genereret en liste over organisationer.
Du kan her vælge en organisation fra listen, og ansøge om medlemskab, eller blot læse nærmere info om denne organisation.Hvis denne organisation har et åbent medlemskab, vil du blive optaget som medlem med det samme. Hvis ikke, skal en administrator for denne organisation godkende din ansøgning først.


6. Yderligere vejledninger

Du kan finde vejledninger til iAlbertslund øvrige funktioner og detaljerede vejledninger til ovenstående på følgende side:

Gå til iAlbertslund brugervejledninger

 
Delete item?