Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Årets ildsjæl blev kåret

13-11-2014 16:26 |  Albertslund Kommune |  Albertslund Kommune

Lasse Crüger fra Albertslund Rideklub red væk med prisen som årets ildsjæl ved Idrætslederfesten i weekenden.

Ved idrætslederfesten i weekenden, afsluttede Albertslunds borgmester Steen Christiansen sin tale med at uddele prisen til årets ildsjæl, som i år var Lasse Crüger fra Albertslund Rideklub.

Steen Christiansen læste op af indstillingen, hvor Lasse Crüger blev beskrevet som utrolig vellidt blandt alle medlemmer i klubben.

”Årets ildsjæl sidder i de fleste af klubbens udvalg, og han har rigtig mange gode ideer til de arrangementer, som klubben tilbyder medlemmerne - naturligvis også arrangementer der ikke har noget med klubbens sportsgren at gøre. For eksempel en tur på bakken hvor hele familien kan hygge sig,” lød det i indstillingen.


Ildsjælen er reddet videre
På trods af at Lasse Crüger vandt prisen for hans arbejde som formand for Albertslund Rideklub, er han ikke længere formand for klubben, da han har fået job i Dansk Rideforbund.

”Ifølge klubbens nye formand Jeanette Farvin - som er glad for at have overtaget formandsposten i en velfungerende forening - er Lasse fortsat en god ambassadør for Albertslund Rideklub. Både via sit engagement som medlem i Idrætsrådet og i sit daglige virke i Dansk Rideforbund, hvor han er medvirkende til at få Albertslund Rideklub på landkortet,” lød det videre i talen.








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?