Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Pressemeddelse om iAlbertslund: Find din nye fritidsinteresse – eller dit nye medlem

24-11-2014 16:07 |  Albertslund Kommune |  Jakob Steffensen

Webportalen iAlbertslund.dk skal være med til at styrke det i forvejen stærke foreningsliv i Albertslund. Byens borgere kan følge med i foreningernes arbejde, og foreningerne kan komme bredt ud med deres nyheder på en nem og gratis måde.

Er du på jagt efter en ny fritidsinteresse, men ved ikke hvor du skal starte?

Eller har du en forening, som trænger til at blive promoveret – uden at det koster noget?

Uanset hvilken situation du står i, kan iAlbertslund.dk være siden, som kan hjælpe dig. På siden finder man nyheder om alt fra fodbold til frimærker og fra golf til thaiboksning.

”Fællesskabet er en del af Albertslunds DNA, det er det, som har været med til at skabe byen. Men vi ved også, at det ikke kommer af sig selv. Ialbertslund.dk kan være med til at styrke fællesskabet i byen, og sørge for at byens stærke foreningsliv har mulighed for at nå ud til potentielle medlemmer,” lyder det fra Niels Carsten Bluhme, direktør i Albertlund Kommune.

Nemt og gratis
Byens foreninger får mulighed for at poste nyheder på siden – nemt og gratis. Nyhederne vil både bliver postet på hjemmesiden, på iAlbertslund's Facebook-side, og på de mange skærme rundt om i byen.

”Siden giver mulighed for hurtigt og nemt at poste nyheder om ens forening. Det kræver ikke noget indgående kendskab til hvordan man laver en hjemmeside – alle kan være med her. I og med at det er gratis, har man heller ikke de udgifter, som der kunne være, hvis man drev en hjemmeside selv,” lyder det fra Jesper Mikkelsen fra ClubPeople A/S, som står bag siden.
 
De førnævnte skærme har længe været en del af bybilledet i Albertslund. Skærmene har nyheder fra Albertslund Posten og Albertlund Kommune, og via iAlbertlund.dk er der også nyheder fra byens foreninger.

”Både iAlbertslund.dk og skærmene har det formål at mindske afstanden mellem det der sker i byen og dem som bor der. Så det handler både om at synliggøre foreningerne, men det handler også om at skabe en arena, hvor borgerne i byen kan samles,” siger kommunikationskonsulent i Albertslund Kommune, Janus Enemark Nissen.

Find din fritidsinteresse
Udover at komme foreningerne til gode, giver siden også borgere i Albertslund og omegn mulighed for at finde en fritidsinteresse eller et arrangement som interesserer dem.

”Et stærkt foreningsliv går godt i spænd med flere af de ting, vi arbejder med i kommunen. For eksempel at skabe et godt børneliv, at tiltrække og fastholde nye borgere samt at give kommunens borgere mulighed for at leve sundt,” siger Niels Carsten Bluhme.

For tiden kører siden en serie, hvor der hver uge er en ny forening i fokus. Her har der indtil videre været længere interviews med bokseklubben Mikenta, løbeklubben ALOT og AIF Håndbold.

”Målet med de artikler er at vise, hvad iAlbertslund.dk kan. Planen på længere sigt er, at foreningerne selv skal skrive historierne og selv være med til at gøre siden til deres egen. Lige nu løber vi det i gang,” forklarer Janus Enemark Nissen. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?