Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies
Elever fra 8 klasse på Egelundskolen og medlemmer fra AG Håndbold hjalp med at samle penge ind i boligligrområderne og på Stadion

Over 10000 kr. indsamlet i Albertslund til børn med diabetes type 1

07-06-2015 23:04 |  Diabetesforeningen i Albertslund |  Diabetesforeningen i Albertslund

Dobbelt op ved indsamlingen i Albertslund til diabetesramte børn:

kr. 10.227 blev indsamlet!

 

Indsamlingsbeløbet til diabetesramte børn blev fordoblet i Albertslund fra 2014 til 2015 ved en storlokal indsats.  

Unge friske mennesker fra 8.klasse på Egelundskolen og fra Håndboldklubben AG Håndbold hjalp søndag d. 7.juni Diabetesforeningen i Albertslund med at indsamle et stort beløb til diabetesramte børn. Mere end kr. 10.000,- blev indsamlet i kontanter, dertil kommer et endnu ikke opgjort beløb på mobil-pay, som vil blive oplyst i løbet af nogle dage.

"Jeg vil gerne sige tusind tak til de unge mennesker som valgte at bruge deres søndag til at samle ind til børn med diabetes og tak til Egebo som stillede lokaler til rådighedsom indsamlingslokale",

udtaler Eva Stampe Molbech,indsamlingskoordinator for indsamlingen.

"Tak til de mange mennesker som gav penge til indsamlingen - i boligområderne og på Albertslund Stadion, hvor der blev samlet ind ved en håndboldturnering".

Landsformanden for Diabetesforeningen Troels Schultz udtaler i forbindelse med indsamlingen flg.:"At raske børn og unge hjælper børn ramt af type-1 diabetes som er uhelbredelig, giver god mening i arbejdet for at hjælpe børnene" og han fortsætter "Jeg er fuld af beundring og så stolt over, at så mange engagerede indsamlere har været ude i dag. Det indsamlede beløb er af stor betydning, og den sympati der er opnået for diabetessagener yderst værdifuld. Igen tusind tak til alle som har været aktive omkring indsamlingen, både indsamlere og bidragsydere".

Læs mere på foreningens hjemmeside: Albertslund.diabetes.dk



 




Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?