Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Delebiler giver besparelser

25-11-2014 11:08 |  Albertslund Delebil |  Jakob Steffensen

Albertslund Delebil har 160 medlemmer, som deles om 24 biler. Det giver medlemmerne besparelser, samtidig med at de ikke skal bekymre sig om vedligeholdelsen af bilen.

For snart 15 år siden fik borgerne i Albertslund or første gang mulighed for blive medlem af Albertslund Delebil.

”Da vi startede, var der én bil, som syv mennesker deltes om. Herefter er det stille og roligt vokset, så vi i dag har 24 biler, som vores 160 medlemmer kan booke via nettet,” forklarer formand for Albertslund Delebil, Lisbeth Mathiesen.

Foreningens medlemmer har mulighed for at låne alt fra mindre biler som Opel Corsa og Ford Fiesta til stationcars og Opel Zafira, som har plads til syv personer.

Sparer penge og undgår mekanikeren
Foreningens medlemmer betaler 100 kr. om måneden or at være medlem, og betaler derefter efter forbrug. Derudover koster det 2000 kr. at melde sig ind samt 2.000 kr. i depositum.

”Den primære grund til, at folk er medlem, er de besparelser, de opnår. Derudover undgår man de ekstra omkostninger, der er ved at have bil, som eksempelvis mekanikerregninger. Det er svært at sige, hvor meget man sparer, da det afhænger af, hvor meget du bruger bilen. Vi har medlemmer, der kun bruger bilen hvert halve år,” forklarer Lisbeth Mathiesen.

En enkelt af bilerne holder privat, men ellers holder de på offentlige parkeringspladser i Albertslund, hvor de er tæt på medlemmerne. Derudover står der også biler i Glostrup, Taastrup og Rødovre. Nøglerne til bilerne afhentes i et nøgleskab.

Garanti for bil i julen
Lisbeth Mathiesen fortæller, at der er tidspunkter, hvor der kan være rift om bilerne – for eksempel på en lørdag formiddag.

”Men vi garanterer vores medlemmer, at de kan få en bil i julen og i sommerferien. Her har vi en 4-6 ekstra biler fra Europcar til at dække efterspørgslen,” fortæller Lisbeth Mathiesen.

Foreningen har medlemmer i alle aldre, men det er et krav, at medlemmerne er fyldt 23 og har haft kørekort i minimum et år.

”Dog med den undtagelse, at hvis forældrene er medlemmer, kan man få dispensation som 18-årig,” forklarer Lisbeth Mathiesen.

Du kan læse mere om foreningen på http://www.albertslund-delebil.dk/ og på Albertslund Delebils Facebook-side http://www.facebook.com/AlbertslundDelebil.



 




Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?