Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Albertslund, et sted for hele familien

27-01-2019 15:33 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Der kommer et tidspunkt i ens liv, hvor det er tid til at overveje, hvor man gerne vil bosætte sig i en længere periode. Danmark er et dejligt land, hvor alle har mulighed for at have tag over hovedet, dog er nogle byer i Danmark dyrere end andre. Hvis du er vild med bylivet i København, men på samme tid ønsker at have naturen tæt på dig, så kan nogle af de ydre byer, nogle kilometer væk fra indre by, være en mulighed for dig. Et godt eksempel på et område, som er tæt på København, men på samme tid tager dig lidt væk, er Albertslund kommune. 

Hvorfor skal du vælge Albertslund? 
Albertslund er en kommune, der ligger små 30 minutters kørsel fra indre København. Det er en kommune, som byder på lidt af hvert. Albertslund har omkring 28 tusinde indbyggere, og har mange muligheder for både voksne og børn. Der er mange fritidsklubber, og en del kultur at opleve i byen. I Albertslund er der desuden et rigtig stort naturområde, der også inkluderer en skov, hvilket mange sætter pris på, når de er vant til at bo i indre København. 

Det er derudover en kommune, der har rigtig mange ejerlejligheder- og boliger, til overkommelige priser, som de flest kan være med på. Hvis du eller I ikke har så meget at gøre godt med, er der mange muligheder, enten i form af finansiering, ellers kan din bank i mange tilfælde, også give jer nogle gode råd eller tilbud. 

Et sidste råd
Det er vigtigt, når du skal bosætte dig et sted, hvor du tænker, du skal bo i en længere periode, at du overvejer, om det er en by, der har de rette muligheder for dig/jer. Det er, i de fleste tilfælde, dyrt at flytte, hvorfor man skal have mange ting med i sine overvejelser. 








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?