Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Hemmeligheden bag en ryddet bolig

27-01-2019 15:37 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Mange mennesker har så mange ting, at deres bolig nemt bliver rodet. At have en rodet bolig kan føles pinligt, og derfor er der mange, der stopper med at få besøg, hvis rodet er kommet ud af kontrol. I denne guide får du nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig med at holde din bolig ryddelig, hvis dit rod har taget overhånd.

Få hjælp til at rydde op
Ligegyldigt hvor svært det end kan være, er det en god idé at bede om hjælp, hvis dit rod er kommet ud af kontrol. Vælg et menneske, som du stoler på, og bed vedkommende om at hjælpe dig med at tage de svære beslutninger. Når du rydder op, er det en mulighed at lave tre kategorier:

1.gem
2.smid ud
3.måske. 

Med alle tingene i ”måske”-bunken kan du spørge dig selv, om du har brugt dem det sidste halve år, om du kommer til at bruge dem det næste halve år og om tingene har en sentimental værdi. Hvis du svarer nej til alle tingene, er det en god idé at smide dem ud, så de ikke fylder.

Gør brug af al den plads, du har til rådighed
Ligegyldigt om du bor i en stor eller lille bolig, er det en god idé at bruge al den plads, du har til rådlighed. Det er eksempelvis en god idé at udnytte vægpladsen ved at hænge hylder op, hvor du kan opbevare ting på. Derudover er det en god idé at benytte multifunktionelle møbler. Det kan eksempelvis være en seng med skuffer eller en sofa med opbevaringsrum. Jo flere ting du kan sortere og gemme væk bag en låge, i en skuffe eller i en kasse, jo mere ryddeligt bliver et rum. Hvis du har brug for at låne penge til multifunktionelle møbler, kan du tage et sms-lån








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?