Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Tag til en af Danmarks mest besøgte attraktioner

27-03-2019 12:17 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Sommerferien nærmer sig, og for mange er det lig med en ferie i udlandet, hvilket er noget, man kan være nødt til at låne penge til. Sådan behøver det dog ikke at være, fordi der findes mange forskellige attraktioner i Danmark, som er værd at besøge for hele familien. Herunder er der nævnt nogle af de meste besøgte attraktioner, som ligger rundt om i Danmark. 
Oplev Danmark 

Tivoli 
Tivoli i København er ikke bare den mest populære attraktion i Københavns, men hele Danmarks. Tivoli er en gammel forlystelsespark, der ligger i centrum af København. Det er derfor nemt at gå derhen, hvis man kommer med toget. I Tivoli er der forlystelser for både børn og voksne, grønne områder og mange forskellige spisesteder. Der er derfor plads til både fart og ballade, men i de grønne områder og ved springvandene er der også plads til afslapning og romantik.  

Dyrehavsbakken 
Hvis du gerne vil opleve noget andet i nærheden af København, så kan du besøge verdens ældste forlystelsespark, Bakken, også kaldet for Dyrehavsbakken. Det ligger i Klampenborg, hvilket er ca. 15 km nord for København. Selve entreprisen er gratis, men det koster noget, hvis du gerne vil prøve nogle af forlystelserne. På Bakken er der mange forskellige slags forlystelser, spillehaller, skydebaner og meget andet, så du kan sagtens få en dag til at gå. 
Foruden de mange forlystelser er Bakken omgivet af Jægersborg Dyrehave. Dette er et smukt naturområde, hvor der er fritgående hjorte. Du kan opleve område til fods eller ved at køre i en af de mange hestevogne. Derudover kan du pakke en kurv og spise ude i det fri sammen med hele familien.    
Legoland 
Hvis du derimod gerne vil opleve noget i Jylland, så er Legoland i Billund den tredje mest besøgte attraktion i Danmark. Legoland er en forlystelsespark med mere end 55 forlystelser, og forlystelserne er gratis, når entreen er betalt. Legoland kan dog tilbyde mere end forlystelser, fordi der er også en stor udendørsudstilling med huse, seværdigheder og meget andet, der er bygget udelukkende af legoklodser. Forruden dette så vil der i løbet af sommeren også være mange forskellige former for familieunderholdning. Der vil blandt andet være shows på Eventscenen og daglig fremvisning af film i 4D biografen.
Hvis du kommer langvejsfra, så ligger Hotel Legoland lige overfor parken, hvilket gør, at du ikke behøver at bekymre dig om overnatning. Derudover så kan du og familien sagtens bruge flere dage i her, så du kan vælge at tage en forlænget weekend i Legoland. 

Oplev dyr og natur uanset hvor du er i Danmark
Hvis du ikke er så meget for forlystelsesparker, så kan du i stedet tage til en af de mange forskellige zoologiske haver rundt om i Danmark, og det er et besøg hver uanset, hvilken en du vælger. De har dog alle forskellige ting at byde på. Du kan for eksempel tage på safari i Knuthenborg, som er Nordeuropas største safaripark eller få en tropisk oplevelse med frilevende aber, leguaner og dovendyr i Randers Regnskov. 








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?