Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Gode råd til dig, der gerne vil investere i en bolig

14-06-2019 16:10 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Hvis du står og leder efter bolig, og har besluttet dig for, at det skal være slut med at leje, så læs med her og bliv klogere på, hvad du bør tænke over og overveje, inden du kaster dig hovedkulds ud på boligjagt. 

Få helt styr på din økonomi 
For langt de fleste mennesker er det nødvendigt med et lån for at kunne investere i en bolig, og det er derfor nødvendigt at tale med banken. Inden du aftaler et møde med din bankrådgiver, er det vigtigt, at du selv har helt styr på din økonomi. Betaler du stadig af på et studielån? Har du flere forskellige forbrugslån, der står og samler store renter hver måned? Er dine udgifter helt urealistiske i forhold til dine indtægter? Betaler du alt for meget til forsikringer, abonnementer, streamingtjenester og så videre? Sæt dig ind i, hvad du egentlig bruger dine penge på, og skær ned, hvor du kan. Ofte kan der spares penge på forsikringer, kontingenter, abonnementer og meget mere, hvis blot man sætter sig lidt ind i, hvad det egentlig er, man betaler for, og hvilke muligheder, der ellers er. Hvis du har flere forskellige lån, du betaler af på, kan det højst sandsynligt betale sig at samle dem under ét lån. Læs mere om samlelån, og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på dyre renter. 

Klargør med dig selv, hvad dine behov er 
Hvor meget plads har du brug for? Hvor stort skal køkkenet være? Skal der være plads til et børneværelse til fremtidige børn? Har du brug for, at der er plads til at have kontor i hjemmet? Vi har alle forskellige behov, og det er en god idé at klargøre, hvad der er vigtigt for dig ved en bolig. Måske er du single, men vil gerne investere i en lejlighed, som du kan bo i lang tid fremadrettet – så er det måske klogt at lede efter et sted, hvor der er plads til en potentiel partner og eventuelle børn. Måske er I et midaldrende par, hvor børnene allerede er flyttet hjemmefra. Så har I ikke behov for helt så meget plads, men skal måske stadig have et gæsteværelse, som børnene kan bruge. 

Led kun efter bolig i områder, der er realistiske for dig 
Hvis dit budget ikke er så højt, skal du måske ikke kigge efter bolig lige i centrum. Vær realistisk, og kig gerne efter boliger i yderområder, som potentielt kan blive mere attraktive om nogle år. På den måde kan du købe, mens priserne er nede, og forhåbentlig tjene penge på boligen, når du engang skal flytte derfra. 

Få hjælp af en ejendomsmægler 
Selvom der findes mange sider med køb og salg af bolig på internettet, så kan det være uoverskueligt at finde rundt i boligmarkedet. Derfor kan det være en god idé at rådføre sig med en ejendomsmægler, som kender markedet og kan hjælpe dig med at finde en bolig, der matcher dine behov og dit budget. 








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?