Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Sådan kan du skille dig ud med din boligindretning

24-06-2020 13:15 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Der er i dag mange, der sukker både længe og højlydt over alle de smukke hjem og de fantastiske former for boligindretning, som det er muligt at beskue hver evig eneste dag. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende på de sociale medier, hvor det popper op med den ene profil efter den anden, i TV hvor der næsten hver aften sendes boligprogrammer og i fysiske boligmagasiner, som er godt tidsfordriv for eksempel, når man sidder i venteværelset og venter på, at det bliver ens tur. Er det noget, du kender til?

Løsriv dig med den unikke kunst du kan pryde dine vægge med
Så bare rolig. Du er ligesom så mange andre. Og netop derfor kan det være, at du har gjort dig nogle tanker omkring, hvordan du kan nå i mål med en boligindretning, som du synes er lige så skøn. Og først og fremmest handler det om at løsrive sig fra de mange trends, der skyder op hele tiden. Det er nemlig dem, der sørger for, at de fleste hjem indeholder de samme møbler, de samme brugsgenstande og dermed også de samme stilarter – og det skaber et mere eller mindre kedeligt udtryk. Du skal derfor skille dig ud og være unik.

Find et stort udvalg af malerier og plakater online på minida.dk og mynewart.dk
Og det kan du gøre, hvis du vælger at finde inspiration på en online side som enten mynewart.dk eller minida.dk. På mynewart.dk og minida.dk finder du nemlig et meget stort udvalg af både malerier og plakater til dit hjem, og det er netop sådanne, der kan være med til at sætte prikken over i’et på din boligindretning, således du når frem til den stemning, den følelse og den atmosfære, du drømmer om for det sted, hvor du skal kunne slappe af og føle dig tryg – hver dag. Find for eksempel plakater fra minida.dk allerede i dag.

Skab lige præcis det blikfang der yder den rette stemning og atmosfære i dit hjem 
Og det hele er gjort let for dig. Du kan nemlig let klikke dig gennem det store udvalg af både malerier og plakater og på den måde finde frem til det udtryk, du drømmer om. Giv dig derfor god tid til at inspireres af de mange forskellige motiver, materialer og farver og opdag, hvordan de forskellige sammensætninger kan skabe forskellige blikfang i din boligindretning.

Forsøg dig frem i det store udvalg 
For søg dig for eksempel frem med nogle kunstværker i lyse nuancer og eventuelt bestående af naturlige motiver til dit soveværelse, således du får skabt dig et rolig og afslappende udtryk. Og hvad med noget mere farverigt og udtryksfuldt til din stue, så du virkelig inspireres og får lyst til at studere rummet nærmere? Der er rigtig mange muligheder, og derfor handler det for dig bare om at finde ud af, hvad det er, der passer hjem til dig – vigtigst er det, at du bliver tilfreds med det endelige resultat. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?