Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Hold temperaturen der, hvor du vil have den denne sommer

30-07-2020 12:21 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Sommeren kan være skøn. Mange har ferie, dagene er lune og lyse, og man har mulighed for at slappe af. Den danske sommer kan dog være meget omskifteligt og temperaturen på en dag kan hurtigt sætte en stopper for de planer, man havde lagt. Men her har du heldigvis muligheden for at gøre noget selv for at holde temperaturen der, hvor du gerne vil have den både i hjemmet og i haven.

Forlæng udetiden på sommeraftenerne
Selvom vi sagtens kan få nogle meget varme sommerdage her i Danmark, så er der typisk et stort dyk i temperaturen senere på aftenen, når solen er ved at forsvinde. Det kan betyde, at planerne om en hyggelige aften udenfor med vennerne kan blive svære at følge, da folk begynder at fryse i deres sommertøj. Men hvis aftenen ikke skal ende der, så er der en løsning: nemlig et bål. Det skal dog understreges, at man skal være opmærksom på reglerne for båloptænding, hvor du befinder dig. Er det dog i din have, kan du selv styre det, så længe der ikke er et nationalt afbrændingsforbud på grund af tørke.

Et bål er altid en stor succes. Hvis du er på udkig efter en hyggelig aften udenfor sammen med dine venner, kan du ikke gå galt med bål og snobrød eller skumfiduser. Bålet vil være en oplagt løsning til at holde gæsterne varme, og I slipper derfor for at være nødt til at trække indenfor. Bålet kan endda også være en smart løsning på en koldere sommerdag, hvor vejret ikke blev nær så godt, som du havde håbet på eller regnet med. 

Der er ingen tvivl om, at bål både er hyggelige og smarte til at holde varmen, men det kan godt være nemmere sagt end gjort at få gang i bålet. Her kan det være en stor fordel, hvis man har noget god optænding til at hjælpe en på vej. Der er ikke noget værre end at være nødt til at droppe planerne, fordi man ikke kan få gang i bålet, men dette kan du heldigvis undgå med den rette optænding.

Overlev de varmeste dage
Selv i vores nordlige land kan det hænde, at nogle dage simpelthen bare er så varme, at man næsten ikke kan holde det ud. Det er især en udfordring, hvis man gerne vil lave andet end bare at ligge i skyggen og gispe for luft. Her kan god en løsning med ventilation til hjemmet være en livredder. Ventilationen hjælper med at holde temperaturen nede på et overkommeligt niveau, der gør det mulig for dig stadig at få lavet de ting, du har på dagsordenen uden, at du behøver at frygte et hedeslag.

Høje temperaturer kan godt få folk til at blive sløje, og man kan blive helt desperat for at finde et sted, hvor man kan køle af. Det kan nemt blive til mange kolde bade i løbet af en varm dag, og det kan være umuligt at for udført noget som helst. Hvis du gerne vil være på forkant med disse varme dage, så er god ventilation en sikker vej frem. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?