Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Lystfiskeri som fritidsinteresse

06-10-2020 15:20 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Hvis man har lyst til at bruge sin fritid på at fiske, kan det ikke anbefales nok. Lystfiskeri er faktisk en af de mest populære fritidsinteresser i Danmark. Det hænger i høj grad sammen med, at det er en interesse, som man kan foretage sig hele året. Oceankaj kan være behjælpelig, hvis du ønsker at engagere dig mere inden for lystfiskeri.

Hvorfor skal jeg vælge at fiske?

Du skal vælge at lystfiske, fordi det er en interesse, som er aktuel på tværs af alle aldre. Der er et helt specielt fællesskab, hvor man kun ønsker hinanden det bedste. Dette er også medvirkende til at lystfiskeri altid har været en populær interesse for rigtig mange danskere.

Der kan flere grunde til at begynde med lystfiskeri. Det kan være, at du ønsker at fange dine egne fisk, som du kan tilberede og servere for venner og familie. Det kan også være, at du bare ønsker at fiske, fordi du synes det er hyggeligt og vil bruge tid med andre interesserede lystfiskere.

Sæson for forskellige fisk

I og med at du kan fiske hele året rundt i Danmark, er der forskellige sæsoner, hvor du kan fange forskellige fisk. Det er dog vigtigt at understrege, at de forskellige fisketider er vejledende og nemt kan påvirkes af vejret, lokale ændringer i lokalmiljøet og andre ubekendte faktorer.

I Danmark er der nogle fiskearter, som du kan fange hele året, hvor der ligeledes er nogle fiskearter, som kun er aktuelle i bestemte tidsperioder. Det er altid en god idé at kigge i fiskekalenderen, så du kan se, hvilke fiskearter der er akutelle i den respektive tidsperiode.

Nogle fiskearter topper to gange på en sæson, hvilket betyder, at den pågældende fiskearts bestand kan være høj i forskellige tidsperioder på et år. Dette kan du lære mere meget om i din fiskekalender, som du kan finde flere forskellige stedet på internettet. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?