Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Træt af sølvfisk og andet kryb på badeværelset?

03-05-2021 12:52 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Det, de fleste kender som sølvfisk, er måske i virkeligheden ikke sølvfisk. 

Det er relativt nyt i Danmark, men det er blevet mere og mere naturligt at få besøg af skægkræ på badeværelset. De minder i høj grad om de mere almindeligt kendte sølvfisk, men har længere skæg, som gør dem meget genkendelige. Ligesom sølvfisk nyder de, hvis de kan følge en fuge ind under et bord eller bag toilettet og komme frem specielt i løbet af natten og aftenen, hvor de kan få det maksimale ud af deres liv.

Men skægkræ er træls at have besøg af, og de fleste sætter pris på at kunne gå barfodet rundt på gulvet, uden at skulle tænke på, om man pludselig får trådt på et af de små insekter, der fiser rundt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er almindelige sølvfisk eller om det er skægkræ, du har, kan du tjekke hjemmesiden for et godt overblik.

Kom dyrene til livs
Når først du har konstateret, at du har besøg af de irriterende skadedyr, kan du vælge at få dem fjernet. En professionel skadedyrsbekæmper er vant til at arbejde med blandt andet skægkræ, og selvom de er relativt nye i Danmark, har de længe været i Norge. Man har altså ikke skullet ret langt væk for at indhente tips, tricks og erfaring til, hvordan man kommer dem til livs, og det kommer dig til gode, når du skal have dem fjernet.

Skægkræ og sølvfisk er ikke de eneste kryb, du kan få fjernet. Alt fra væggelus til fluer og hvepse samt større dyr som muldvarpe eller rådyr kan fjernes. Det kræver blot de rigtige remedier, men i et skadedyrsbekæmpelsesfirma, der har eksisteret i mere end 30 år, er det ikke ligefrem erfaring, der mangler, så du skal nok komme dine skadedyr til liv, uanset hvor mange, der er. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?