Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Skab overblik over virksomheder

15-06-2021 14:13 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Har du brug for oplysninger om en virksomhed? Brug virksomhedsdatabasen Visma Rating, hvor du kan få udarbejdet en rapport over en hvilken som helst dansk virksomhed, så du kan finde ud af alt det, du har brug for at vide. 

Helt kort fortalt, får du udarbejdet en kreditrapport eller -vurdering af en specifik virksomhed, så du kan få et indblik i den økonomiske situation i virksomheden. Det kan hjælpe dig med at fastsætte blandt andet et kreditmaksimum, ligesom det kan være med til at give en idé om, hvor mange kreditdage, der anbefales.

Kreditrapporten er lavet ud fra virksomheder, der benytter regnskabsprogrammet Dinero og E-conomic. Rapporten skal primært hjælpe din virksomhed til at få et overblik over en potentiel kommende kunde eller eventuelt en eksisterende kunde, hvor jeres aftale måske skal reguleres. Så kan I finde ud af, hvad udgangspunktet er, så I kan vælge den mest optimale løsning for jeres samarbejde. Det er altid frivilligt, om man vælger at følge den kreditvurdering, man får foretaget.

Ingen offentlige vurderinger
Firmaet laver i udgangspunktet vurderinger af alle virksomheder, der har offentligt tilgængelige regnskaber, men hvis I vælger at bestille en kreditvurdering, vil den kun blive leveret til jer. Den vil med andre ord ikke ligge offentligt tilgængeligt. Der er en fast pris for vurderinger, så I bliver ikke overrasket af eventuelle ekstraudgifter, man kunne forestille sig.

På hjemmesiden er der desuden samlet en liste over firmaer, der har modtaget gode vurderinger tidligere, og som firmaet kan stå bag, når man skal kigge på kunder med mere. Så her er der en god mulighed for at skabe sig et overblik over generel vurdering af de enkelte virksomheder og lave en hurtig sammenligning, der måske kan ligge til grund for udvælgelse og en mere grundig vurdering af de enkelte virksomheder, som man overvejer at samarbejde med. 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?