Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Sådan kan du indrette din spisestue

28-07-2021 08:36 |  iAlbertslund |  CMS Admin
For mange er spisestuen samlingspunktet, hvor der bliver snakket og grinet rundt om bordet. 

Det er ikke alle familier, som har mulighed for at spise morgenmad sammen om morgenen, og derfor bliver spisestuen et vigtigt rum efter en lang arbejdsdag, da I mødes og nyder et godt måltid. Spisestuen skal have mange funktioner, da den skal rumme af plads til dig og din lille familie, men også til hvis I får et større antal af gæster på besøg. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan indrette din spisestue, så den er hyggelig samtidig med, at der er plads til jer og jeres gæster.

Funktioner
Når du skal indrette din spisestue, skal du have i mente, at spisestuen skal have forskellige funktioner. Spisestuen er både stedet, hvor I mødes til at spise, men også stedet hvor I skal have mulighed for at spille spil, samt børnene skal have mulighed for at sidde der, når de skal lave lektier. For at alle disse ting skal opfyldes, kan du finde et spisebord, som passer til rummet samtidig med, at der er plads til jer alle. 

Du kan vælge et rundt spisebord i stedet for et aflangt, da et rundt spisebord er mere organisk, og I har mulighed for alle at se hinanden i øjnene. Har I mange gæster? Hvis I har en tendens til at få mange gæster på besøg, så vil et aflangt spisebord være noget for jer. I har dermed mulighed for at købe et spisebord med tillægsplader, så I kan gøre spisebordet større. Når du har fundet et spisebord, skal du finde spisebordsstole. Det er vigtigt, at stolene har den rette højde, så de passer til spisebordet. Det vil være en god ide at kigge på forskellige stole, så du kan finde de helt rigtige.

Personlighed
Du må ikke glemme din personlighed, når du indretter din spisestue. Hæng billeder op på væggene, og stil nogle blomster på bordet. Du skal gøre det hyggeligt, så du føler dig hjemme, når du opholder dig i spisestuen. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du skal sammensætte spisestuen, kan du alternativt kigge i blade og på de sociale medier efter inspiration.  
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?