Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Skal du have en ny palleløfter?

02-08-2021 12:18 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Er du på udkig efter din næste palleløfter? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du finder lige præcis den palleløfter, der passer til dig og dine behov. Du vil i den sammenhæng få besvaret et af de mest stillede spørgsmål, hvad angår palleløftere og deres funktioner.

Hvad er dine behov?

Når du skal finde ud af, hvilken palleløfter du skal have, handler det først og fremmest om dine behov. Dine behov kan være flere ting. Det kunne for eksempel omhandle, hvilke paller palleløfteren primært skal løfte, eller hvordan underlaget er på den lokation, hvor palleløfteren skal anvendes.

Underlaget er en essentiel del, når man skal finde den rigtige palleløfter. Det hænger nemlig sammen med, at der findes forskellige palleløftere med forskellige typer af hjul. Disse forskellige hjul passer bedst til nogle bestemte overflader, hvorfor det ikke er underordnet, hvilke hjul din kommende palleløfter har.

Når du har fundet ud af, hvilke behov du har, bliver det nemmere for dig at indsnævre søgningen til lige præcis den palleløfter, som kan gøre det bedste stykke arbejde for dig.

Hvor meget kan en palleløfter løfte?

En af de mest udbredte spørgsmål, når det kommer til palleløftere og deres funktioner, er ofte, hvor meget kan den løfte? Det er også et vigtigt spørgsmål at få besvaret, men det er svært at besvare. Der findes palleløftere, som kan løfte alt fra 400 – 3000 kg, så det er et forholdsvist bredt udvalg. 

Dog kan det siges, at de mest udbredte palleløftere på de danske arbejdspladser har en maksimumvægt på ca. 2300 – 2500 kg. Det betyder så også, at du ikke behøves at vælge en palleløfter, der kan løfte 2500 kg, hvis du blot skal flytte mindre emner i forbindelse med dit arbejde. Du skal vælge ud fra dine behov.
 
Nyheder fra iAlbertslund 
Delete item?