Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Gode tips til en bedre nattesøvn

04-12-2021 12:22 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Det er ekstremt vigtigt at få en god søvn, hvis din krop skal kunne fungere optimalt. Du har nok godt mærket på egen krop, at du ikke kan præstere på et normalt niveau hverken fysisk eller mentalt, hvis du ikke har sovet godt nok om natten. Det fortæller meget godt, hvor vigtig søvnen er for den menneskelige krop, og dermed også hvorfor det er vigtigt at investere i den gode nattesøvn. 

Den gode seng giver et godt grundlag
Du har muligvis godt regnet ud, at sengen er vigtig at tale om, når det handler om den gode nattesøvn. Det er svært at sove godt om natten, hvis du ikke har en seng, der støtter din krop på den rigtige måde, og som ikke er god at ligge i.
Fordi vores kroppe er forskellige, er det også forskelligt, hvordan den perfekte seng ser ud. Der er dog nogle senge, der generelt er rigtig gode, og som vil passe godt til langt de fleste mennesker. Det gælder for det første den bedst i test kontinentalseng, du kan finde lige her.

Undgå skærmlys lige inden sengetid
Mange mennesker har en lidt dårlig vane med at kigge på den eller den anden skærm, lige indtil de går i seng. Det har noget at gøre med, at der er uendelige mængder af underholdning tilgængelig på vores små elektroniske enheder - men der er altså også nogle store ulemper ved dette.
Når der tales om søvnen, er den største ulempe uden tvivl, at det blå lys der kommer fra de elektroniske enheder, er meget forstyrrende for din søvn. Det sender nogle signaler til din hjerne, der betyder, at hjernen altså ikke er klar til at gå i seng. 

Er det helt umuligt at undgå at kigge på en skærm op imod sengetid, bør du måske overveje at investere i briller, der blokerer for det blå lys!







Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?