Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Ønsker du en bolig med en grønnere profil? Læs med her!

11-12-2021 10:35 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Bæredygtighed er et emne, der om noget har været på alles læber efterhånden. Der kommer hele tiden nye idéer til, hvordan man kan indrette sin dagligdag, således at den er mere bæredygtig. Men vidste du, at du også kan gøre din bolig grønnere? Du kan jo læse med videre og få et par gode tips til, hvordan du gør.

Minimér varmetabet ved at skifte taget på din bolig
Generelt kan du gøre din bolig grønnere ved at sænke dit varmeforbrug. Det nytter om end ikke noget, hvis der er et stort varmetab gennem taget i dit hus. Derfor kan det være en god idé at tjekke, hvorvidt det er på tide at skifte taget på din bolig. 

Overvej eksempelvis tegltag. Tegltaget er et tag, der er utrolig slidstærkt, og det er samtidig et miljøbevidst valg, da teglsten ikke belaster miljøet i samme grad som andre tagtyper gør. Du kan læse mere om tegltag og de mange fordele ved denne tagtype lige her: https://www.dansktagbyg.dk/tegltag.


I samme ombæring kan du få efterisoleret under taget for at minimere varmetabet endnu mere. På den måde sparer du penge på opvarmning af din bolig, og din bolig får en grønnere profil. 

Skift til miljøvenlige energikilder
Varmer du din bolig op ved hjælp af et oliefyr eller ældgamle radiatorer, der for længst burde være udskiftet? Så kan det godt betale sig at skifte disse forældede energikilder ud med nogle mere bæredygtige alternativer såsom solceller eller varmepumper.

Gør brug af bæredygtige materialer
I godt og vel alle situationer i din dagligdag findes der bæredygtige alternativer. Det gælder ikke mindst også, hvis du skal renovere din bolig, eller hvis du skal shoppe nye møbler. Her kan du med fordel gå efter materialer og interiør, der er produceret på bæredygtig vis, hvis du ønsker en grønnere boligprofil.







Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?