Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Gode ideer til næste sommers ferieeventyr

29-12-2023 15:23 |  iAlbertslund |  CMS Admin
Er du allerede begyndt at overveje, hvad du kan få næste års ferier til at gå med? Måske drømmer du dig væk fra kulden henimod mørket, hvorfor du tænker på, hvad du skal bruge din sommerferie på. Der er masser af gode ting, du kan gøre: Fodboldrejser rundt i Europa, strandferie til syden og meget andet. Hvis du savner inspiration, giver denne artikel dig indblik i et par forskellige ferietyper, du kan overveje.

Tag på fodboldrejse i Europa 
Hvis du elsker at se sport, herunder fodbold, er det en god mulighed at overveje at bruge noget af din ferie på at se sporten live på de store stadioner. Spies arrangerer fodbold rejser i hele europa, så du kan komme derhen, hvor dit yndlingshold spiller. 

Hvis du vælger en arrangeret fodboldtur, får du blandt andet et hotel og billetter til fodboldkampen, så du ikke selv behøver at stå for at få det arrangeret. Det kan være en god mulighed, hvis du gerne vil afsted men ikke selv kan overskue projektet at få det planlagt og ført ud i livet. Samtidig har du en sikkerhed i, at det er et officielt bureau, der står for at booke de forskellige dele af rejsen. 

Sydligt paradis med varm luksus
En anden feriedestination oplagt til sommerens rejseeventyr er det sydlige Europa, hvor du kan tage med familien på strandophold. Der er både mulighed for at slappe af, bade ved smukke strande og spise god mad. Temperaturerne er oftest højere end herhjemme, så hvis dig og din familie elsker at blive varmet godt igennem, er det ikke en dårlig idé at lægge noget af rejsen forbi lande som Frankrig eller Spanien. 

Det er både muligt at flyve, tage bilen, toget eller noget helt andet til feriedestinationen, så I kan vælge jeres foretrukne rejseform, hvis I beslutter jer for det sydlige paradis. 








Nyheder fra iAlbertslund







 
Delete item?