Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

AIF Gymnastik - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
julie@aifgymnastik.dk
Gade
skallerne 14
Postnr
2620
By
albertslund
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://www.aif-gymnastik.dk


Præsentation
AIF (Albertslund Idrætsforening) blev stiftet 28. august 1920 og omfattede gymnastik og fodbold. Dengang var navnet Vridsløselille Idrætsforening. Dette blev i 1966 ændret til AIF.
 

I 2011 er AIF er en bred forening med mange idrætsgrene, blandt andet gymnastik som er vores hjerte- barn.

Vi er i vores forening 30 instruktører og 15 hjælpeinstruktører. Vi har ca. 550 medlemmer i foreningen fordelt på forskellige hold under forskellige kategorier. Vi tilbyder vores medlemmer Stavgangshold, Voksenmotions- og opvisningshold, Børnehold i både rytme og spring, Hop Shop, Step Shop og Børne Shop og spring-rytme konkurrencehold. Selv om vi til dagligt er delt ind i disse hold kategorier møder vores medlemmer og instruktører tit hinanden, f.eks. på de enkelte skoler hvor undervisningen foregår.
 
Vi har fællesarrangementer som Hop Shop fødselsdag, den første søndag i januar, hvor mange gymnaster mødes til et Hop Shop event til specielpris, til en sandwich og socialt samvær. På børnesiden inviteres samtlige børnehold – rytme, spring som konkurrencehold – til børnefællestræning minimum en gang om året. Der mødes børnene til en sjov dag med masser af fart på, og nye udfordringer. Vi spiser fælles frokost og børnene hygger sig godt med hinanden på tværs af deres forskellige alder.
 

Kontaktpersoner


 
Delete item?