Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Albertslund Delebil - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
lisbethdelebil@gmail.com
Gade
Robinievej 90
Postnr
2620
By
Albertslund
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://www.albertslund-delebil.dk


Præsentation

Albertslund Delebil er en lokal forankret forening med det formål at formål er at fremme delebilismen i Albertslund og omegn som et supplement til cykel, tog og bus - for herigennem at bidrage til en miljømæssig bæredygtig udvikling indenfor transportområdet.

Hvordan?
Med et indskud og et depositum er der adgang til alle vores delebiler. Små biler, mellem biler, stationscars og indtil videre én 5+2 personbil. Vi har pt. 24 biler. Snup en stationcar, når møblerne skal hentes i Ikea. Eller tag en lille bil til biografen lørdag aften.

Pris?
Der betales et månedligt kontingent. Herudover betales for den tid bilen bruges og for hvor mange km, der er kørt. Prisen er inkl. brændstof, forsikring m.m. og der kommer ingen uventede regninger ind ad døren. F.eks. koster en tur på 6 timer og 30 km i en lille bil 97,50 kr. En weekendtur, 48 timer og 120 km i en stationcar, koster 510,00 kr.

Miljø og sikkerhed
Med en delebil er sikkerhed og miljøhensyn i top. Vores biler er max. 5 år gamle, altid nyere og der­for med renere udstødning og lavt brændstoffor­brug. Bilerne er højst 5 år gamle når de bliver skiftet ud!

Enkel administration
Bilerne bookes nemt via vores hjemmeside. Hver måned får hvert medlem en elektronisk faktura, der automatisk trækkes fra medlemmets bank­konto via PBS.

Vi har biler nok
Hvis alle biler er ude at køre, er det muligt at leje en bil hos Europcar til en meget fordelagtig pris. Der bliver også sat ekstra biler ind i ferier og højtider, så der er nok til alle.

Hvor skal den næste bil stå?
Bilerne står så tæt på medlemmerne som muligt. Spørg naboen om ikke vores næste delebil skal stå i jeres boligområde. Albertslund Delebil har også biler i Glostrup og Taastrup.

Vi er til for medlemmerne og miljøet
I Albertslund Delebil er det medlemmerne, der bestemmer vejen og farten. Ingen skal tjene på foreningen - bortset fra miljøet. Kom og vær med - og bliv godt og billigt kørende!


Kontaktpersoner


 
Delete item?