Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Landsbyens Vinhus - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
velkommen@landsbyensvinhus.dk
Gade
Vridsløsestræde 16
Postnr
2620
By
Albertslund
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://www.landsbyensvinhus.dk


Præsentation

Landsbyens Vinhus ejes af Jørn Jensby og Kirsten Korsholm. Vi sælger kun vin, vi selv nyder og kan stå inde for med glæde. Vores hovedfokus er import og salg af kvalitetsvinene fra Gross Umstadt i Sydtyskland. Her dyrkes de formentlig bedste Rieslingvine og hvidvine overhovedet. Vi besøger området årligt i høstsæsonen, hvor flere vinbønder er blevet vores personlige venner gennem årene. Vi har fornøjelsen – med eneret for Danmark – at kunne sælge disse kvalitetsvine fra et udsøgt lille vinområde. Området er ikke kendt af mange, men det har lagt jord til vinmarkerne siden Romertiden.

“Hovedstaden” i området hedder Gross Umstadt, som ligger i Odenwald i det sydlige Tyskland i nærheden af Frankfurt Am Main, Darmstadt og Mainz. Området ved Gross Umstadt er i direkte forbindelse med Frankenområdet. Vores vine kommer fra Die Odenwalder Winzergenossenschaft i Gross Umstadt, hvor alle druer plukkes ved håndkraft – og nogle gange er vi selv med.

Vi importerer altovervejende kvalitetsvine “i den tørre ende af skalaen” og kun vine på de øverste kvalitetstrin. Ønskes halvsøde vine kan vi dog levere dem i Riesling. Importen af vinene sker direkte fra området uden mellemhandlere. Derfor de særdeles lave priser på vinene.

Udover vore favoritvine fra Gross Umstadt fører vi mange forskellige vine fra blandt andet Frankrig, Italien, Californien, Sydafrika og Australien.


Kontaktpersoner


 
Delete item?