Opret organisation      Nyheder      Organisationer      Firmaer      Video      Om iAlbertslund      Kontakt
  


Cookies

Mikenta - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
mikenta@mikenta.dk
Gade
Roskildevej 14 G
Postnr
2620
By
Albertslund
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://www.mikenta.dk


Præsentation

Mikenta er en af Danmarks ældste og førende klubber inden for Thaiboksing og Shooto (måske bedre kendt som ultimate fighting.) Vi har eksisteret siden 27 november 1989 og er pt. ranket som den bedste danske thaiboksningklub af Danish Muay Thai Federation. Klubben huser således både danske mestre, european cup mestre og den første danske profesionelle verdensmester (forbund: WKA. WBC. IMC.) Vores mange forskellige hold sikrer dig en god og tilpasset træning alt efter dine behov om ambitioner, lige fra ren motion et par gange til decideret kamptræning flere gange dagligt. Vores instruktører har i kraft af længere træningsophold i fx Thailand, tusindvis af træningstimer herhjemme og praktisk erfaring i ringen, den fornødne viden og erfaring til at sikre dig en god og læreri træning!

Vi går meget op i at have en god klub hvor vi kan træne sammen i en hyggelig atmosfære, alle er velkomne! Så kig forbi og få en gratisprøvetime og se om det ikke også er noget for dig.

Mikenta blev i sin tid startet af Michael, Kenneth Lind og Brian Talarek. Deraf kom navnet MI fra Michael, KEN fra Kenneth og TA fra Talarek.


Kontaktpersoner


 
Delete item?